Lokaler

På Uldrupgård får man en unik mulighed for at leje selskabslokale m/køkken, stublade samt sovesal i én samlet pakkeløsning.

Nordfløjen: I denne hvidkalkede bindingsværksbygning finder man selskabslokale og køkken i forlængelse af hinanden. Det aflange selskabslokale er elegant og indbydende med mørkt bindingsværk aftegnet i væggene, som skaber en helt særlig og varm stemning i rummet. 

Fælles for Nordfløjen og Østføljen er, at lokalerne lejes som de står, og man selv bygger festen eller arrangementet op efter egne præferencer. Dette giver mulighed for at sætte sit helt eget præg med pynt og dekorationer. Kun fantasien sætter grænser for kreativ udfoldelse i forhold til at gøre jeres arrangement personligt og eventyrligt.

I Nordfløjens selskabslokale kan der dækkes op med 8 runde borde (ø 180 cm) med plads til 80 guldstole samt 6 buffetborde (240×75 cm). Rummet er særligt velegnet til bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdage, film-lokation, workshops m.v.

I bygningens anden ende er der installeret både toilet og fuldt funktionelt industrikøkken m. service samt madlavningsudstyr. Her kan I anrette og gøre leveret mad klar til servering, men der er også mulighed for at lave det helt fra bunden. Besøg gerne vores FAQ for flere detaljer.

Østfløjen: I den historiske og velbevarede stublade er der højt til loftet og landlige fornemmelser. Man træder ind i et storslået rum med mange muligheder for at sætte sit helt eget præg på den store dag, som gæsterne sent vil glemme. Se gerne galleriet for inspiration.

Ønsker man at afholde middag i stubladen, kan dette også lade sig gøre. Stubladen har 18 borde (200×100 cm) med tilhørende 100 stole, som kan stilles op på den måde, der er mest optimalt for det ønskede arrangement. 

Det er dog ikke muligt at rykke de runde borde, guldstole og buffetborde fra Nordfløjens selskabslokale over i stubladens selskabslokale.

Vores gæster har gennem tiden udnyttet lokalerne på forskellig vis. Nogle vælger at afholde middagsselskabet i Nordfløjens selskabslokale, for at benytte Stubladen i Østfløjen som receptionslokale eller som smukke rammer for brudevalsen.
Andre afholder receptionen i Nordfløjens selskabslokale for derefter at bevæge sig over i stubladen, hvor middag, fest, og dans afholdes. 

Sydfløjen: I denne bygning er der udelukkende sovepladser, hvor jeres gæster har mulighed for at overnatte og dermed få mest muligt ud af dagen og opholdet.

Sydfløjen rummer følgende sovepladser: 

  • 1 stor sovesal med 24 2-sengs-køjer (48 sovepladser).
  • 3 værelser med 2 sengs køjer (6 sovepladser).
  • 1 værelse med dobbeltseng (2 sovepladser).

I alt 56 sovepladser med dertilhørende toiletter og brusebade. 

Vestfløjen: Er privat beboelse med tydelig skiltning og afmærkning på tværs af gårdsplads og græsareal.  

Græsarealer: Telte og campingvogne kan opstilles på anviste pladser. Vielser kan afholdes udendørs på gårdspladsen eller ved anviste områder i den omkringliggende smukke natur. Anvendelse af grill skal foregå på fodboldbanen. 

Hvis det er godt vejr og man ønsker at skabe små hyggelige oaser udenfor, medfølger der også 5 café sæt (5 borde + 10 stole) i lejeprisen. 

Lokaler
Lokaler
Lokaler